Vacatures / Stages

 

Stages

Omdat we op een kleinschalige manier bierbrouwen kom je met alle facetten van het proces in aanraking.

Continu zijn we ook bezig met verbeteringen en zelfs eigen ontwikkelingen op technisch vlak en in dat kader zijn altijd stage- of afstudeeropdrachten te formuleren.

Die spelen zich dan af op een combinatie van een of meer van de volgende gebieden: electronica, microcontrollers, meet- en regeltechniek,  procestechniek, automatisering, software en qua niveau op MBO of HBO niveau. Met het begeleiden van studenten bestaat al meer dan 20 jaar ervaring.

Concrete opdrachten stemmen we af op opleiding en niveau.

 

Voorbeelden van lopende projecten zijn het ontwikkelen van een vulsysteem gebruikmakend van magnetisch inductieve flowmeting, temperatuurmeting en -regeling gebaseerd op ArduinoBean en RaspberryPI en semi-automatische tankreiniging.

 

Stuur bij belangstelling een mailtje.

 

Vacatures

Voor ons proeflokaal hebben we zo nu en dan wel extra mankracht nodig.

Ook voor onze Bed&Breakfast "Het Vliegend Hert" komen we graag in contact met mensen die kunnen helpen met schoonmaken, ontbijt verzorgen enzovoort.

 

Voor een ondernemend iemand die "meer wil" (en kan) en een basis zoekt om zelfstandig een veelzijdige horeca-activiteit te runnen bestaan er zeker mogelijkheden.

Ons brouwerijtje beschikt over proeflokaal beneden, een zaaltje (max 45 pers), terras en kleine keuken. Deze voorzieningen worden op dit moment maar zeer ten dele benut.

De combinatie met de Bed&Breakfast kan daarbij verder worden uitgebreid.

 

Neem contact op als hier aanknopingspunten in zitten.